Hej alla fina golfare!

Med midsommar runt hörnet kommer juniorträningen på söndagar att börja sitt sommaruppehåll redan nu.

Träningen på onsdagar fortsätter ytterligare två veckor, sista träning innan uppehållet blir den 24/6
Vi önskar er alla en glad midsommar och en riktigt skön sommar så ses vi i augusti igen.

Ledarna

Fantastisk start för vår Juniorverksamhet!

Vid uppstarten i söndags (26 april) av Gripsholms Golfklubbs juniorverksamhet kom ca 75 barn. Fantastiskt roligt!

Nu har indelning i grupper skett och vi kommer fortsatt träna enligt nedan schema.

Den äldre gruppen (8 år och uppåt)

Träning onsdagar och söndagar:

Onsdagar 18.00 – 19.00 (om inte tränarna specifikt informerat er om att träningen är mellan 19.00 – 20.30 på onsdagar).

Söndagar 19.00 – 20.00

Den yngre gruppen (6-7 år)

Träning söndagar:

Söndagar mellan 18.00 – 19.00 (om inte tränarna specifikt informerat er om onsdagsträning).

I denna grupp kan det löpande ske förändringar med flytt till övriga grupper beroende på erfarenhet och nivå.

Är ni intresserade av att prova juniorgolf denna säsong? Kontakta ansvarig för juniorverksamheten:
niclas.geijerman@gmail.com

Övrig information:

Det kommer vara träningsuppehåll under hela juli.

Det finns möjlighet att låna klubbor på plats.

juniortag