14/7 IFK-Golfen Foursome

Fredagen den 14:e har vi glädjen att väcka liv i en gammal klassiker som är IFK-Golfen där vi samarbetar med IFK Mariefred för att få till en härlig dag på golfklubben.


Kanonstart kl 09:00 Mixed och Öppen klass


Man spelar växelvis en enda boll, en av spelarna slår ut på udda hål och den andra slår ut på jämna hål.

Slaggolf (maxresultat är hålets par +5)


Innanför ringen på hål nummer 6

Det kommer att finnas en ring utmarkerad på hål nummer sex, placeras utslaget innanför så får ni göra upp i en final på hål 18 efter avslutad tävling. Markera scorekortet med ett X intill namnet på de/den som lyckas placera sig innanför. Eftersom det är en foursome får de deltagare som inte slår ut ordinarie på hål 6 slå ett extra slag som är utom tävlan i huvudtävlingen.

 

Prisutdelning efter avslutad tävling på Restaurangen, för er som är medlemmar i IFK Mariefred så deltar ni även i deras interna "Klubbmästerskap" med prisutdelning i samband med middagen på kvällen i Restaurangen. För er som ännu inte är medlemmar i IFK Mariefred som kommer ni erbjudas möjlighet för detta innan tävling.


Under dagen kommer det även att finnas möjlighet för medlemmarna i IFK som inte spelar huvudtävlingen att tävla på Korthålsbanan och Puttinggreenen, Juniorkomittén från Gripsholms GK finns på plats med lite utrustning och handledning för de som behöver detta.


Mingel på Gripsholms Golfrestaurang från kl 17:00


Johan och Magnus ordnar sköna Burgare med tillbehör för 150:-, kom och häng, käka om ni vill och så har vi det trevligt under kvällen och tidiga natten.

Vill ni äta så anmäl det gärna på info@gripsholmsgk.se eller info@gripsholmsgolfrestaurang.se eller säg till nån av oss som arrangerar veckans tävlingar.


  Logo Gripsholms GK 1    IFK