10/7 Gripsholms Golfrestaurangs 2-mannascramble samt kvällmingel


Vi sparkar igång tävlingsveckan med en 2-mannascramble tillsammans med vår toppenfina Restaurang som även ställer upp som sponsor för dagen.


Kanonstart 09:00, Mixed och öppen klass


Texas Scramble (minimum 6 utslag / person)

Slaggolf (Max resultat är hålets par + 5)
Båda spelarna slår ut, välj det utslag ni anser vara bäst, markera bollen och därefter placeras bollen inom ett scorekort (ok att byta klipplängd men inte att flytta ur hinder). Detta upprepas tills bollen är i hål.


Innanför ringen på hål nummer 6

Det kommer att finnas en ring utmarkerad på hål nummer sex, placeras utslaget innanför så får ni göra upp i en final på hål 18 efter avslutad tävling. Markera scorekortet med ett X intill namnet på de/den som lyckas placera sig innanför.


Under veckan kommer det även att finnas en kioskbil som tillhandahålls av HS Solteknik AB.


Prisutdelning efter avslutad tävling i restaurangen.


Från kl 17:00 är samtliga medlemmar och andra spelare inbjudna till mingel på Restaurangen där ni erbjuds en härlig mingelrätt för 95:- som vi från Golfklubbens sida är med och betelar en del av, Eric Hising spelar bra musik och delar av styrelsen och tävlingsledningen för veckan finns på plats och informerar om veckan eller svarar på andra klubbrelaterade frågor. Föranmälan på info@gripsholmsgk.se. Varmt välkomna till Gripsholmsveckan 2023.


Under kvällen kommer det att lottas ut ett finfint pris till alla er som kommer till Restaurangen och hänger under kvällen. Detta pris är ett samarbete mellan Gripsholms Golfklubb, Gripsholms Golfrestaurang & Golfstar så kom ihåg att anmäla er och att ni kommer dit.


Anmälan till tävlingarna görs på golf.se

Greenfeeavgift betalas i receptionen.

 

     

    Logo Gripsholms GK 1    gripsholms golfrestaurang    golfstar-gripsholm-160    HS Solteknink