Inbjudan till golfträning för killar och tjejer från 6 år och uppåt

Golfsäsongen närmar sig och det är dags att anmäla sig till träning.

Killar och tjejer från 6 år och uppåt är välkomna att träna med Gripsholms Golfklubb.

Vi börjar söndag 26:e april kl. 18:00 – 20:00. 1:a gången samlas alla oavsett ålder och golfkunskap.

De två första träningstillfällena är prova på och därmed kostnadsfria.

6-7 åringar, golfträning söndagar kl. 18:00 – 19:00.

Pris 500 kr. I priset ingår föräldraledd träning på söndagar samt avslutning med tävling och våfflor söndag den 13:e september.

Kontaktperson Fredrik Blomqvist, fredrik.blomqvist@mdh.se

8-åringar och äldre, har möjlighet att träna två dagar i veckan. Vi kommer att dela in i grupper efter ålder och nivå, detta kommer tränaren Dennis Eriksson göra vid den första träningen söndagen den 26:e april.

På onsdagar tränar Grupp 1 mellan 18:00 – 19:00 och Grupp 2 mellan 19:00 – 20:30.

På söndagar tränar alla tillsammans mellan 18:00 – 19:00.

Träningen på onsdagar leds av golf pro Dennis Eriksson, på söndagar är det föräldraledd träning.

Pris 1 500 kr. I priset ingår träning, avslutning med tävling och våfflor söndag 13:e september.

Kontaktperson Niclas Geijerman, niclas.geijerman@gmail.com

Det kommer vara träningsuppehåll under hela juli.

Det finns möjlighet att låna klubbor på plats.

Anmälningsformulär

juniortag